"P
YRÉNÉES ESPAGNE"
www.labordadurtx.org >> noticias

La prestigiosa revista francesa "Pyrénées" ha dedicat tota una edició a informar i donar a conèixer els racons més meravellosos i entranyables del nostre Pirineu, des del País Basc fins la comarca catalana de la Cerdanya. Així, ha seleccionat i ha ofert una mostra molt acurada de paratges d'Euskadi, Navarra, l'Aragó i Catalunya, perquè els seus lectors coneguin els indrets més significatius de la vessant sud de la serralada.

També ha inclòs una guia pràctica de restaurants, hotels, museus, refugis, itineraris de muntanya, festes populars, productes típics gastronòmics, artesans i parcs naturals.

A l'article que dedica a la Cerdanya, l'anomena com "La petite Suisse" i destaca les cases dels petits poblets fetes de pedra i pissarra, les muntanyes que l'envolten, les nombroses ermites romàniques amb les seves famoses pintures, els racons més emblemàtics,....... i a més, ha tingut la gentilesa de dedicar-nos unes línies:


la qual cosa ens omple d'orgull i satisfacció i és un altre indici de la importància i la posició que ocupen en el món els Muntanyes de la Borda d'Urtx.
 
JOAN FERRER i SIRVENT
LA BORDA D'URTX 17538 URTX (Girona)
CATALUNYA
Telf: +34-629-613399
e-mail: joanferrer@labordadurtx.org