E
NCREUAMENT: USSEL DE LA BORDA D’URTX & PYRLESS BEAUTIFUL DREAMER
www.labordadurtx.org >> noticies >> Polonia

A principis del mes de febrer de 2007 van arribar a la Borda els criadors de l’afixe Pyristamo provinents de Polònia. El motiu del seu viatge va ser per encreuar la seva gosa supercampiona Pyrless Beautiful Dreamer, anomenada familiarment Genie, procedent d’un dels més importants criadors d’EEUU, amb un dels nostres mascles adults: el Ch. Sadorn de la Borda d’Urtx, l’Ussel de la Borda d’Urtx o en Vinyemale de la Borda d’Urtx.

Borda d'Urtx

L’encreuament es va produir els dies 3 i 4 de febrer de 2007 amb l’Ussel de la Borda d’Urtx de manera totalment natural i esperem que els petits neixin a principis d’abril.

L’afixe “Pyristamo” correspon a un dels més importants criadors de Gossos de Muntanya dels Pirineus de Polònia i van escollir els nostres sementals perquè en paraules textuals d’un del seus propietaris Estanislaw Bochan són els mascles que més els hi han agradat de tot el circuit europeu.

A la seva pàgina web: www.pyristamo.pl es pot veure de manera destacada l’anunci d’aquest important encreuament pel futur dels Muntanyes polonesos.
 
JOAN FERRER i SIRVENT
LA BORDA D'URTX 17538 URTX (Girona)
CATALUNYA
Telf: +34-629-61-33-99
e-mail: joanferrer@labordadurtx.org