X

VIII EXPOSICIÓ MONOGRÀFICA ESPANYOLA DEL GOS DE MUNTANYA DELS PIRINEUS

www.labordadurtx.org >> noticies

Els dies 25 i 26 de setembre de 2004 es va celebrar a la localitat aragonesa de Sabiñánigo l'exposició monogràfica anual.

Entre els gossos d'altres afixes, van participar alguns procedents dels Centres de Cria Col·laboradors de la Borda d'Urtx: l'Oronet, Laugtun's Kennel i també de la Borda d'Urtx.

Tal com és habitual en les principals exposicions monogràfiques europees on es presenten gossos d'aquests afixes, també aquí van obtenir excel·lents qualificacions.

En la classe cadells mascles LAUGTUN'S SONDRE obtení la qualificació de Molt Bo 1º.

LAUGTUN'S SONDRE, propietari José Solera

En la classe oberta mascles NANOOK DE L'ORONET es va alçar amb l'Excelente 3º, sent el primer gos espanyol en aquesta classe. RIBULS DE LA BORDA D'URTX i LLONG DE LA BORDA D'URTX van obtenir també la preuada qualificació d'Excel·lent.

NANOOK DE L'ORONET, propietari José Luís Ucher

En la classe oberta femelles UNA DE LA BORDA D'URTX i NIULA DE L'ORONET es van emportar l'Excel·lent 4º i 5º respectivament, sent també les primeres femelles espanyoles en aquesta classe.

UNA DE LA BORDA D'URTX, propietari Joan Ferrer

NIULA DE L'ORONET, propietari Joan Ferrer

MUGA DE LA BORDA D'URTX, HUEGAS DE LA BORDA D'URTX, PICA D'ESTATS DE LA BORDA D'URTX i PUNTA ALTA DE LA BORDA D'URTX també van obtenir el preuat Excel·lent.

 
JOAN FERRER i SIRVENT
LA BORDA D'URTX 17538 URTX (Girona)
CATALUNYA
Telf: +34-629-613399
e-mail: joanferrer@labordadurtx.org