X
XIVe EXPOSITION NATIONALE D'ELEVAGE 2004
www.labordadurtx.org >> noticies

Els dies 18 i 19 de setembre de 2004 es va celebrar a la localitat pirinenca d'Argelès-Gazost la “XXIVe Exposition Nationale d'Elevage” (Exposició Nacional de Cria Francesa 2004). Aquesta manifestació reuneix els criadors i els gossos de raçes pirinenques d'arreu d'Europa i es la trobada anual més important on es posen de relleu els exemplars més destacats.

Hi van participar gossos de: Holanda, Suïssa, Bèlgica, Espanya, Canadà, França, Grècia, Alemanya, Itàlia, Àustria, Gran Bretanya i Suècia.

Els gossos provinents del Centres de Cria Col·laboradors: LAUGTUN'S , L'ORONET i LA BORDA D'URTX , van obtenir excel·lents qualificacions, lo que corrobora que la política de cria i col·laboració que estan portant a terme entre ells va per bon camí. L'altre afixe col·laborador italià de “EL MUSINÈ” aquesta vegada no va poder estar present per raons d'incompatibilitat de calendari.

Les qualificacions van ser les següents:

Classe cadells mascles: TIMUR DE L'ORONET : Molt prometedor 1er i Millor cadell mascles. LAUGTUN'S SONDRE : Molt prometedor 2º.

Timur de l'Oronet

Classe cadells femelles: LAUGTUN'S TUNDRA : Molt prometedora 1ª i Millor cadell femella.

Laugtun's Sondre

Classe intermitja mascles: NANOOK DE L'ORONET : Excel·lent 1er i millor intermitja mascles.

Nanook de l'Oronet

Classe oberta mascles: MONTGÓ DE L'ORONET : Excel·lent 5º seleccionat. POSETS DE LA BORDA D'URTX i SADORN DE LA BORDA D'URTX: Excel·lents.

Montgó de l'Oronet

Classe oberta femelles: NIULA DE L'ORONET, UNA DE LA BORDA D'URTX i QUARTIOLES DE LA BORDA D'URTX : Excel·lents.

 
JOAN FERRER i SIRVENT
LA BORDA D'URTX 17538 URTX (Girona)
CATALUNYA
Telf: +34-629-613399
e-mail: joanferrer@labordadurtx.org